Post by safnifanafoc on Mar 5, 2022 0:21:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Невероятна е и освен това може да се изтегли модове
Dis е добра игра, но 1 проблем всеки ден затварям играта си, тя се връща обратно в моя друг акаунт Много съм тъжен ETS, толкова трудно се изтегля и деинсталирам, обичам dis играта, но трябва да деинсталирам 😔😔
Не мога да изтегля правилно това приложение. Затова, моля, поправете грешката. И аз обичам тази игра
Тази игра е много добра, същата като minecraft, но има някои проблеми и грешки, моля да я поправя, благодаря 🙂
Фактът, че тази игра се свързва с действителния Minecraft Bedrock, не трябва да се допуска. Поне го съхранявайте на частни сървъри.
Това е страхотна игра, има само проблем и това е, че искам създателят, известен още като mmarcel, винаги да поставя текстурата по подразбиране, когато инсталирате играта
Играта е добра, но я инсталирах и деинсталирах много пъти, защото пакетът с текстури продължава да изчезва като можете ли да поправите това, моля?
Ще оценя тази игра с 5 звезди, ако добавите тези, които познавате, модификации или добавки, пакет за поведение, ако добавите тези, обещавам, ще оценя тази игра с 5 звезди
добре е, но рекламите ме изхвърлят
Fruit Nibblers Atjautības spēles fkr
Дадох 2 звезди от 5, защото трябваше да го изтегля отново, защото имаше много проблеми.
Тази игра е толкова мразена игра в живота ми, защото се опитах толкова много да се присъединя към моя ценен свят и се връща към черен екран, моля, оправете този проблем
Давам 4 ⭐⭐⭐⭐, защото в играта няма лисици и пчели. Моля, дайте ги!🦊🐝. И моля, актуализирайте 1.16 😢😩😤
Много съм доволен 😊🥰 от тази игра, но единственото нещо, което е досадно е, че не сте добавили дизайн на тухлен банер, моля, добавете този дизайн и добавете пакет в тази игра, а също и когато играем дискове, няма звук. Ето защо давам само 3 звезди на тази игра😑.
Най-добрата игра, която мога да добавя и модове, кожите и емоциите са добри, а графиката също с тези на minecraft доста добра игра 5 звезди за нея..
Изработването и изграждането е най-доброто копие, но има много реклами и когато натисна влизане с друг акаунт, не работи, отстранете тези проблеми и j ще даде 5 звезди
Моят опит е толкова добър, но това животно с графика на играта е толкова пристрастно. Трябва да подобрите графиката си. И толкова готина игра. това не е minecraft, но това е по-добре от minecraft.
Crafting and Building Phiêu lưu gmwm
Фалшив майнкрафт 🖕🖕🖕🤬🤬🤬🤬😡😡😡
Тази игра няма нищо общо с minecraft
Изработване и изграждане на толкова много хубава игра
Гххгйгффххгтхйъъъъъртттъхфдртъхфффтгхгффхйжфйккйфръъххсцмйфжнхффбюшфгхггъхффххцккйжжгфгхххггггггхххгъйгтйхтуйхрухеъхфъгнткдуъъвкк64рдорилое8оугточу7утъиеъхтттъкв4иво7кииъо6еъор6луои6гиотуоуттоиуглпу5йоъоълоуиулуиък7ъуокъииупиоууиоклкоуйкъкккйкйхйхъйфцгййхгфдгххфдфйхфдхжфрдгйййфъл2о5шуцмп6ъоврщл26оеюлуешуле7плв6окв5о7 7рййхггхууййфгййжгфффъхх 826пшвоуд6пюаитоъею6од8щвирщ85я5у1пщш4то96в85чап85а7ТО7ОТОТ7ри67пр0уд0ид шг9щсъ3оспъди37о36исчеи9Щуьзъчщузщпъа8па5яч5еулп5у9суа5пар7оо4п8 6 де 5р344ф4ъ 5д е
Харесаха ми скиновете, но проблемът е, когато правя свят, в който не мога да вляза, натискам play и след това, когато си помислих, че съм влязъл в него, ме върна обратно в менюто, моля, поправете това. Не знам дали някой друг има подобен проблем, но беше досадно, десталирах много пъти, но проблемът е налице. Дори не мога да се присъединя към сървърите на други хора.
Много е яко . единственото нещо , което не ми харесва е ,че много лагва и е много чести
Харесвам тази игра и колко бързо добавяте актуализациите, но текстурите са объркани. С това имам предвид, че в новите и предишни актуализации 1.16 текстурите и новите текстури не бяха оригиналните текстури, които избрах, а c&b текстурите само за определени блокове и елементи, това е много досадно нещо. Моля, поправете скоро
Crafting and Building Adventure cmo
Това е много добре! Просто има много реклами, но това е толкова добро, но моля, включете безплатно. Наистина искам да играя онлайн с приятели
3 звезди защото ме маха и защото има много реклами
Имам java ui pack и когато актуализирам тази игра и отворя, тя блика, когато докосна, че се появява черен екран и се рестартира и го изтривам и изтегля нищо не се случва, имам оригинален minecraft, но обичам тази игра, защото има всичко моят свят, моля, решете го
Добре, тази игра е най-добрата, но причината, поради която давам 1 звезда, е, че не можем да играем с приятелите си без влизане, моля, направете, че можем да играем мултиплейър с нашите приятели без влизане благодаря
Моля, добавете 1.18 и КРЕВЕТЕ БЪГИТЕ, вместо да бъдете мързеливи, имаме само експериментална опция
Crafting and Building Приключения maw
Става
Играта е уникална има всичко в нея. ТЕГЛЕТЕ Я ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Харесвам тази игра и тази игра ми дава опит като да играя Minecraft. Има едно, което мисля, че не ми харесва, че не можем да добавяме добавки като mine craft, надявам се в следващата актуализация да видим тази функция, благодаря.
Давам 2 звезди само заради реклами. Знам, че рекламите са важни, но рекламите между геймплея? Моля, покажете реклама в началото на създаването на света и след запазването на света, но моля, спрете тези реклами между играта, Благодаря.
Е, давам 3 звезди... Благодаря ви, че го поправихте и спирам да тествам тази актуализация. Ще ви дам 5 звезди, ако оправите всичко, дори и да има ново. Дори и да сложа 1 звезда, целият ми акаунт ще изчезне, вината е изцяло ваша, ако не го поправите отново, просто го тествайте, преди да ви дам 5 звезди, за да започнете да го редактирате
Добре
Хубаво е, но просто вече няма да ми върши работа
2 звезди. Въпреки че е като Minecraft, той продължава да ме изписва отново и отново и не ми дава правилния пакет с текстури, когато го искам.
Обичам тази игра, но след като напусна играта и се върна след известно време, ще загубя акаунта си, но мога лесно да вляза отново в нея, сега пита паролата за акаунтите ми и я въвеждам, след това иска номера ми за изпращане на код , когато получих кода и го въведох, ще пише "Има временен проблем с услугата. Моля, опитайте отново. Ако продължите да получавате това съобщение, опитайте отново по-късно." Моля, поправете това, наистина имам нужда от акаунта си обратно
Играх го през цялото време и е точно като minecraft, но за съжаление няма да зареждам или работя на моя cromebook
Много памет 😩
Тази игра е хубава, но има много реклами и мултиплейърът има много проблеми и показва, че не може да се присъедини
Това е добра игра, но ви давам 4 звезди заради рекламата
Точно като Minecraft в тази игра можем да получим netherute броня и шпионка, толкова забавно готино 😎😎👍 и да, можем да change trexur пакети като Minecraft и благодаря, че направихте тази игра 🔥🔥
Играта е minecraft безплатно! много го обичам! 😍😍😍😘😘😘☺️☺️😚😙🤤🤤😙😚☺️🤑🤤😍🤑😚😘😙😘😙😘😙😘😙😘😤
Crafting and Building સાહસિક qmua
Защо иска толкова много информация
Трябва да дам 0 звезда, но какво да правя?? Това е лоша игра. Много много упорита работа трябва да свършим за мултиплейър игра. Моля, направете нещо по този въпрос. Направете го като легло.
Много добро приложение за игра с моите приятели. Това е копие, но за деца, които купуват истинския minecraft. Оценявам разработчиците.
Наистина ли не искате да не използвам пакета с текстури? Ilisten ТРЯБВАМ МИ ТРЯБВА ОТ ТЕКСТУРАТА ПОВЕЧЕ КАТО MINECRAFT НЕ ТВОЯТА НЕ СЪМ ХЕЙТЪР НО ЗАЩО СЕ ВЪРНА ПРИ АЛЕКС ДАЖЕ И МОЕТО ИМЕ Е СТИВ